Meer rondom online leren

Blogs & Nieuws

PedIT

In onze tijd van digitalisatie is online samenwerken essentieel. PedIT is hierbij dé unieke online leeromgeving voor alle doeleinden, die toch eenvoudig blijft in gebruik. PedIT combineert naadloos individueel leren, met samenwerken en adaptief leren. Met het maandelijkse thema 'samenwerken' kunnen we dus niet anders dan de talloze samenwerkmogelijkheden met PedIT eens toelichten. 

PedIT

Aan de (virtuele) koffie met Brigit Verbeek van Learnovate . In deze coronatijd heeft Brigit sterk de behoefte om van betekenis te zijn voor haar doelgroep. Daarom is ze gestart met een reflectieruimte, 'Eén maand, 7 reflectieopdrachten, kosteloos. Voor leidinggevenden die in deze tijd van crisismanagement tijd vrij willen maken voor reflectie, focus en denktijd voor de langere termijn.' In dit interview lees je hoe ze dat aanpakt.

PedIT

Online leren biedt ons continu nieuwe mogelijkheden. Wat je momenteel veel hoort, zijn twee nieuwe termen: microlessen en nano-leren. Om te begrijpen wat dit met 'kunstmest' te maken heeft moeten we het iets verder uitleggen. Op de zakken staat "korrelvormige meststof". Dit betekent dat in plaats van alleen fijn stof, zoals vroeger, deze meststof wordt verzameld in korrels.

PedIT

Het verhaal achter Microleren -   Goed ontwikkelde microlessen maken iedere trede op de kennisladder makkelijker te beklimmen en kunnen helpen de top van de ladder in een mum van tijd te bereiken. Maar hoe gaat dat dan in zijn werk?

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken