EEN COMMUNITY DIE ACHTER JE STAAT

Onze filosofie... Wij werken samen met

Image
EGP - Dutch Service Cloud Solutions
EGP is onze, en wanneer jij een partnerschap hebt met DLearning, ook jouw, private cloud provider. EGP verzorgt een veilige en flexibele basisinfrastructuur voor ons. Veilig in de zin dat er volgens de regelgeving wordt omgegaan met privacy, maar óók dat je altijd gegarandeerd verder kunt en jouw data nooit verliest. Onze verwerkingskracht en dataopslag staat ook garant voor kwaliteit door EGP. Wil je meer weten over het verschil tussen private and public cloud leveranciers? Lees dan dit artikel.
Image
Xerte Online Toolkits Community
Xerte Online Toolkits (XOT) wordt onderhouden door de Xerte Community die werkt aan de functionaliteit, continuïteit en accessibility en is ondergebracht bij de Apereo Foundation. De community zorgt ook voor handleidingen en frisse ideeën. DLearning werkt al vanaf het eerste moment trots mee aan deze community en is één van de hoofd-developers, met als doel kwalitatief en interactief leermateriaal overal beschikbaar te maken.
Image
Pedit AS
PedIT AS in Noorwegen is al jarenlang een partner van DLearning naar wederzijdse tevredenheid. Samen werken wij aan de kwaliteit van (online) leren en DLearning is één van de ontwikkelaars van de leeromgeving. De producten hebben online didactiek als uitgangspunt. PedIT heeft veel bijgedragen aan o.a. de online educatie in Noorwegen en DLearning mag hun werk aanbieden aan o.a. de Nederlandse en Vlaamse markt.
ZIE JIJ KANSEN VOOR SAMENWERKING?

Partner met DLearning

Image
DLearning houdt van persoonlijke en langdurige partnerschappen. Samenwerken en bijdragen aan de kwaliteit, effectiviteit en toegankelijkheid van plezierige online educatie, -training en -communicatie. Wij zijn flexibel en leergierig in de software die wij aanbieden en ontwikkelen en willen jou hier ook graag in ondersteunen. Samenwerken doen wij in allerlei vormen, met klant, leveranciers én ontwikkelaars. Zie jij kansen voor samenwerking?

WIE GINGEN JE VOOR?

Onze partners in online leren

SNELLE SUPPORT EN COMPLETE KENNIS

Official reseller: PedIT en Q

PEDIT: LEEROMGEVING
PedIT staat voor 'pedagogische IT' en is een unieke software oplossing voor online leren, -communiceren en -samenwerken. PedIT combineert naadloos individueel leren, met samenwerken en adaptief leren. Gemakkelijk voor de trainer, coach, teamleider of docent, maar óók interactief, interessant en gemakkelijk voor de gebruiker.

DLearning is de official reseller van PedIT voor o.a. de Nederlandse en de Vlaamse markt. Wij hebben de volledige kennis over het product en zijn het aanspreekpunt voor support.
Q: INFORMATIE- EN TRAININGSTOOL
Q is een snel en eenvoudig systeem om te communiceren binnen en buiten jouw organisatie. Toepasbaar voor nieuwsbrieven aan donateurs, werknemers of leerlingen, tot zelfs modules voor interactieve kennisdeling. Q verbetert de effectiviteit van de informatie opname door deze interactief te maken.

DLearning is de official reseller van Q voor o.a. de Nederlandse en de Vlaamse markt. Wij hebben de volledige kennis over het product en zijn het aanspreekpunt voor support.
CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 769929420
btw NL 860865757B01

Mark of Trust ISO 27001

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken