VRIJ TE GEBRUIKEN SOFTWARE

DLearning ontwikkelt en ondersteunt Free and Open Source Software (FOSS)

Bij DLearning vinden wij open source software (FOSS) belangrijk. Het makkelijk maken voor iedere organisatie om een online of blended leertraject te creëren is wat we graag doen.

Open source software communities zoals de LASuite & Xerte Community dragen zorg voor de continuïteit en ontwikkeling van de tools. DLearning werkt al aan Xerte Online Toolkits sinds het geïnternationaliseerd is en ondersteunt diverse projecten rond deze tools, maar ook om andere tools te ontwikkelen.

Financiële hulp wordt omgezet in extra uren voor het ontwikkelen van onze open source software. Jouw bijdrage, helpt ons ervoor te zorgen dat we kunnen blijven ontwikkelen en zo draag je bij aan de toekomstige ontwikkeling. Bijdragen zijn niet fiscaal aftrekbaar zoals bijdragen aan goede doelen.

Is jouw bijdrage voor een van onze specifieke tools? Zet dat dan in de bescrijving van de donatie.

Klik op de knop hier onder om een donatie te doen. Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

PART OF THE COMMUNITY

FOSS software waar DLearning aan werkt

Door te doneren help je ons het (verder) ontwikkelen van OS software mogelijk te maken. Wij zijn zeer actief in het ontwikkelen en onderhouden in de volgende OS tools. Heb jij een idee voor een tool of wil je een nieuw OS product beginnen samen met DLearning? Neem dan contact met ons op.

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken