Communicatie: Ontwerp, verzend, meet en weet

Q Dé informatie- en trainingstool

Q is een snel en eenvoudig systeem om te communiceren binnen en buiten jouw organisatie. Toepasbaar voor nieuwsbrieven aan donateurs, werknemers of leerlingen, tot zelfs modules voor interactieve kennisdeling.

Waar andere communicatietools alleen het maken en de verspreiding van content bieden, verbetert Q de effectiviteit van het opnemen van informatie door deze interactief te maken.

In één oogopslag: Q is jouw tool voor informatie, distributie en interactie.

Het programma is vanuit een didactisch oogpunt ontwikkeld. Het zorgt ervoor dat informatie wordt omgezet in kennis door middel van bewuste acties van de ontvanger. Q is simpelweg de meest betrouwbare manier om informatie te delen en maakt communicatie ongekend gemakkelijk.

Want… Ondanks de uitgebreide mogelijkheden blijft het vriendelijk in gebruik!

UITGEBREIDE MOGELIJKHEDEN
Gebruik video's, podcasts, audio, afbeeldingen, teksten en quizzes om te zorgen dat jouw informatie goed wordt geïntegreerd
INTEGRATIE
Q past naadloos binnen PedIT 3.0, maar Q kan ook eenvoudig binnen andere digitale omgevingen ingezet worden, of zelfs in auteurstools zoals Xerte
RESPONSIVE EN PRIVACY
Q is te gebruiken op ieder gangbaar apparaat, besturingssysteem en browser, Q voldoet volledig aan de AVG
STATISTIEKEN
Statistieken laten je in één oogopslag zien wie jouw content heeft bekeken en hoe succesvol het omzetten naar kennis is

Bekijk Q

Ontwerp zonder technische kennis, met gemak, professioneel ogende informatie

Overal en altijd jouw informatie

De Q app

Q is compleet mét app, zodat jouw ontvangers altijd snel bij hun informatie kunnen. Dit maakt het ontvangen van informatie nog toegankelijker. Ontwerp zelf wanneer je de informatie verstuurt, door wie deze ontvangen wordt, het gewenste effect en ook hoe de informatie eruit ziet.

Communicatie ongekend gemakkelijk. Het programma biedt meer dan alleen standaard functionaliteiten en wordt continu verder ontwikkelt met nóg meer mogelijkheden.

Hou effectiviteit in zicht

Nagedacht over didactiek

Q is perfect te gebruiken bij didactische technieken zoals microleren. Via Q maak je kleine micromodules die je vervolgens naar de deelnemers stuurt, bedoeld om de deelnemer te activeren en het leren leuk en doeltreffend te houden. Een ander voorbeeld is ‘flipped classroom’. De deelnemer bestudeert de stof vooraf zodat er tijdens de ‘face-to-face’ training meer tijd vrij komt voor doelgerichte vragen en discussie.

Dit zijn maar een aantal voorbeelden van de diverse toepassingen die Q ondersteunt.
Q: VOOR ALLERLEI DOELEINDEN

Voorbeelden

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 769929420
btw NL 860865757B01

Mark of Trust ISO 27001

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken