VAN ONLINE MODULES TOT VOLLEDIGE TRAININGEN

Content creatie door DLearning

Zoals Johan Cruijf zegt: "Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen". Dit geldt ook voor het maken van interactieve online modules... Correct gebruik van media, didactische tools die de kwaliteit van opleiden bepalen, hoe zorg je er voor dat jouw doelgroep effectief online leert en daar plezier in heeft?

Bij gebrek aan didactische ervaring of beschikbaar tijd binnen jouw organisatie kunnen wij jou compleet ontzorgen bij het maken van online content.

Jij levert de kennis aan, wij maken het één geheel. Dit geldt niet alleen voor individuele online modules, maar ook voor complete online trainingen of het inrichten van jouw online leersystemen.

Al jaren zijn wij expert in verschillende software toepassingen. Ook met jouw eigen gekozen tools leveren wij hetzelfde resultaat. 

LAAT HET AAN ONS OVER

Voorbeelden: Content creatie

DLEARNING VERZORGT JOUW ONBOARDING PROCES

Onboarding trainingen

DLearning verzorgt met plezier volledige onboarding trajecten gespecificeerd op de industrie en bedrijfscultuur van jouw organisatie. Dit kan via online modules of een blended plan waar we online modules met fysieke training combineren.

Benieuwd naar het advies voor jouw organisatie?

Gepersonaliseerde opleidingstrajecten

Adaptieve leerpaden

Adaptieve leerpaden en personalisatie ondersteunen het leerproces en verbeteren de kwaliteit van online leren. Wanneer je hier nog geen ervaring mee hebt kan dit een lastig klusje worden. Jij levert de kennis en DLearning verzorgt jouw adaptieve modules, cursussen of trainingen.

Wil je het zelf kunnen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij DLearning is er ook de mogelijkheid om een cursus te volgen voor jouw organisatie.

Video maakt persoonlijk

verbeter het leerproces

Video in online modules

YouTube staat al jaren bovenaan in de ‘Top 200 Tools for Learning’ lijst. Deze wordt jaarlijks door Jane Hart gepubliceerd. Zij is oprichtster van het Centre for Learning & Performance Technologies (één van de leidende websites op het gebied van didactische trends). Deze vaste positie van YouTube, verkregen door middel van onderzoek, laat zien hoe waardevol het gebruik van beeld en geluid is tijdens het leerproces.

De content wordt door deze toevoeging al snel beter opgepakt én meer gewaardeerd.

Video is gemakkelijk te integreren binnen online modules en trainingstrajecten, maar ook deze kun je laten verzorgen door DLearning.

SCANS IN COMBINATIE MET LEARNING ANALYTICS

Digiscans

Wil jij digiscans gaan gebruiken om kwaliteiten en kennis binnen jouw organisatie te testen, of wil je deze juist aanbieden aan jouw doelgroep? DLearning levert compleet gepersonaliseerde digiscans voor elk onderwerp.

WIL JIJ OOK COMPLEET ONTZORGD WORDEN?

Vraag naar de mogelijkheden

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken