Meer rondom online leren

Blogs & Nieuws

Blog & Nieuws

Benieuwd hoe je favoriete websites tot leven komen? In dit artikel duiken we in de wereld van webontwikkeling met een focus op HTML, CSS en JavaScript. Leer hoe deze essentiële talen samenwerken om prachtige, interactieve en gebruiksvriendelijke webpagina's te creëren. Of je nu een beginner bent of je kennis wilt opfrissen, dit artikel biedt waardevolle inzichten voor iedereen!

Blog & Nieuws

AI staat volop in de belangstelling en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Wat merken we daarvan bij DLearning en wat betekent het voor onze relaties? Wij zijn al geruime tijd bezig  om te onderzoeken wat AI technieken en technologieën kunnen toevoegen aan onze oplossingen en diensten.

Blog & Nieuws

Hoe bouw je een website? Het gaat verder dan alleen maar aantrekkelijke visuals; het draait om het creëren van een ervaring die zowel boeiend als toegankelijk is, terwijl het ook de weg baant voor ontdekking door zoekmachines. In dit artikel duiken we dieper in op de essentie van een goede website.

Blog & Nieuws

Leren door te spelen. Als kind is dat alles wat de mens doet. Naarmate wij ouder worden verloopt het vergaren van kennis echter steeds meer met de neus in de boeken. Dagenlang spelen verandert in dagen vol afspraken, overleggen en een hele hoop informatie inwinnen. Maar wie zegt dat dit niet meer spelenderwijs kan? In dit artikel (her)introduceren we jullie aan onderwijs met spelend leren in de basis: gamedidactiek!

CONTACT
Image

Bolduc Zakencentrum
Gebouw A
Utopialaan 49
5232 CD 's-Hertogenbosch
+31 (0)85-1308364


kvk 76992942
btw NL 860865757B01

© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken