Mis ze niet

Webinars & Evenementen

Xerte Talk - Quizzen met Xerte

 

Waar gaat deze Xerte Talk over?

'Een quiz maken in Xerte' dat is het onderwerp van deze Xerte Talk. In deze tijd van blended leren is het heel belangrijk om interactieve stof aan te bieden. Niets zo saai als de hele tijd achterovergeleund kijken naar een video of de zoveelste pdf lezen. Met Xerte kun je heel snel leuke, mediarijke interactieve modules maken. Onder andere met de quiz in Xerte maar er zijn nog meer leuke pagina's om de deelnemers snel tot actie aan te zetten. In deze talk laten we zien hoe je dit met Xerte kunt doen. Van het maken van één simpele vraag naar een uitgebreide quiz met afbeeldingen en video.

Een Xerte Talk is een gratis webinar waarin we een onderwerp met betrekking tot Xerte extra aandacht geven. Heb je ideeën? Laat het ons weten.  

 

Specifieke vragen

Zoals bij al onze Talks kun je vooraf je vragen stellen zodat we deze tijdens de webinar kunnen beantwoorden. Zet je vragen bij de opmerkingen in het aanmeldformulier. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je voordat dit webinar start een link van ons. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Mogelijk is er dan iets fout gegaan.

 

 

Terug naar het overzicht

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 23-09-2022 14:00
Einddatum 23-09-2022 15:00
Sluitingsdatum 23-09-2022 13:00
Prijs per persoon Gratis webinar
Locatie Online
BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image
Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364
© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken