Mis ze niet

Webinars & Evenementen

PedIT Talk - De sociale leeromgeving PedIT, een overview

 

Waar gaat deze PedIT Talk over?

PedIT (staat voor Pedagogische IT) en is een unieke software oplossing voor online leren, communiceren en samenwerken. Een online omgeving met een scala aan ingebouwde tools om het platform gemakkelijk en exact vorm te geven naar de wens van de  organisatie.

Het bijzondere aan PedIT is dat het ondanks de ontelbare mogelijkheden, tóch eenvoudig in gebruik blijft. Dit komt doordat je handig kunt bouwen door middel van blokken. Omdat PedIT ontwikkeld is door pedagogen en docenten, is het mogelijk om diverse online didactische technieken te gebruiken. Zo kun je o.a. micro-, nano-, adaptief-, flipped of modulair leren toepassen en de ervaring volledig personaliseren voor de lerende.

In deze sessie geven we je een overview van PedIT en laten we zien hoe goed PedIT en Xerte samen kunnen werken. Ben je nieuwsgierig naar PedIT of gebruik je PedIT en wil je er iets meer van weten, meld je dan aan voor deze sessie.

 

Specifieke vragen

Zoals bij al onze Talks kun je vooraf je vragen stellen zodat we deze tijdens de webinar kunnen beantwoorden. Zet je vragen bij de opmerkingen in het aanmeldformulier. Nadat je je hebt aangemeld, krijg je voordat de webinar start een link van ons. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op. Mogelijk is er dan iets fout gegaan.

 

Terug naar het overzicht

 

Evenement Eigenschappen

Startdatum 16-09-2022 14:00
Einddatum 16-09-2022 15:00
Sluitingsdatum 16-09-2022 13:00
Prijs per persoon Gratis webinar
Locatie Online
BLIJF GEÏNFORMEERD
VOLG ONS OP...
CONTACT
Image
Tuinstraat 8c
5241 AA Rosmalen
+31 (0)85-1308364
© 2021 DLearning. All rights reserved.

Zoeken